Haakon Winge - ivrig jeger og glad i gode råvarer.
Haakon Winge - ivrig jeger og glad i gode råvarer.

Våre ansatte

Haakon Winge i Culina Trondheim

I vårt langstrakte land har vi 11 forhandlerkontorer fra nord til sør, der fantastisk dyktige medarbeidere vier sin tid til å være alltid beredt til å bistå deg som kunde. Enten det gjelder spørsmål om bruk av stavmixer, hvilket porselen som egner seg best til ditt bruk, når melamin kan være et godt alternativ eller hva som er fordelen med herdet glass. Fra innkjøp til levering har vi dyktige ansatte, og nå vil vi presentere dem skikkelig.

Som en av de største leverandørene innen kjøkken- og serveringsutstyr i storhusholdning i Norge har vi mange ansatte i systemet vi har lyst å presentere skikkelig. I en stadig mer digitalisert hverdag er det kanskje ikke så ofte man trenger et navn eller en stemme å forholde seg til, men vi har mange av dem, alltid beredt til å hjelpe deg som kunde! Haakon er 32 år, og kom til Culina Trondheim i juni 2019. Da hadde han god kjennskap til Culina fra før - som kunde. Før vi var så heldige å få Haakon inn i Culinafamilien var han restaurant- og konferansesjef på Thon Hotel Prinsen, og han også vært i Radisson Hotel Group, Clarion, Egon og Tulla Fisher. Det er verdifull kompetanse å ha med seg inn i en hverdag der man skal forstå kundene og møte deres utfordringer med gjennomtenkte og gode løsninger. 

Fra vinglass til økonomistyring

I hverdagen betjener Haakon primært distriktene i Nord Trøndelag og sørlige deler av Nordland. Med store avstander blir det en del reising, noe Haakon trives godt med. Når vi spør hva han liker best ved å jobbe i Culina svarer han med et stort smil "Det å møte nye kunder og bygge nye relasjoner". Jeg har også opplevd å bli spesielt oppsøkt av kunder som takker for god innsats og godt arbeid, og det gir lyst til å yte enda mer. Jeg betjener alle slags kunder, men har spisskompetanse innen vinglass, kjøkkenløsninger, storelektrisk utstyr, og i tillegg har jeg mye kompetanse rundt kostnadskontroll innen daglig drift av hotell/restaurant. Det gjør at jeg lett kan sette meg inn i problemstillinger kundene har iforhold til investeringer og innkjøpsrutiner.

Det er viktig å levere en merverdi til kunden, det prøver jeg å gjøre hver eneste dag forteller Haakon.

Favorittmat og favoritt kjøkkendings

Siden Culina leverer i den gode smaks tjeneste er det naturlig at de som jobber i Culina har en genuin interesse for mat og drikke. Å smake på god mat er faktisk en del av jobben. På spørsmål om hva som er Haakons favorittmat er svaret rypebryst eller sjøkreps. Ekstra godt blir det om det er selvskutt så klart, Haakon er en ivrig jeger. Hans soleklare favoritt når vi spør hvilket produkt han liker best på kjøkkenet er kokkekniven. Ingenting er bedre enn en skarp kniv. 

Kokkekniven eller kjøkkenkniven - kokkens beste venn!

Det finnes to hovedtyper kniver; utstansede (platekniver) og helsmidde. De utstansede knivene er billigere, lettere og har et knivblad med samme tykkelse hele veien. En helsmidd kniv koster mer i innkjøp, men har en kraftig klinge med bryst, som sikrer optimal balanse mellom blad og skaft. Hos Culina får du kokkekniver som er beregnet for profesjonelt bruk, med en kvalitet som tåler den røffe bruken i storhusholdning. Vi anbefaler at du alltid leser brukerveiledningen som følger med fra produsenten.

Les mer