ConGusto Rustique - annerledes og kult krus!
ConGusto Rustique - annerledes og kult krus!

ConGusto

ConGusto - trend og design til fornuftig pris

ConGusto er vår egen serie, og inkluderer servise, bestikk og serveringsutstyr. ConGusto er spennende og fornuftig priset, og dekker de fleste behov når det gjelder tabletop. 

ConGusto Porselen

ConGusto porselen finnes i både klassisk hvite deler med gode stableegenskaper der funksjon er i fokus, men også i spennende farger og former som passer godt på trendy restauranter og caféer. 

ConGusto Saga

En spennede serie med en intens grønnfarge som vil fremheve maten på en delikat måte. Med den hvite kanten rundt blir det en flott kontrast mot både bordet og råvarene.

Fra kroner 40,00

culina.no/congusto_saga
Les mer


ConGusto Bestikk

Vi har en rekke bestikkserier i ConGusto, fra rimelige og enkle serier til større serier av høyere kvalitet. Alt ConGusto bestikk er i rustfritt 18/10 stål og helt matsikkert.

Navona sort bestikk

Det har vært trendy en stund, men vi er på ingen måte ferdige med det. Bestikk i en annen farge enn den vante blanke stålfargen tiltaler oss fremdeles. Vi har både sort, rosegull og stonewashed bestikk, i tillegg til våre helt vanlige, men fortsatt veldig fine serier selvsagt! 


Se alle våre bestikkserier her. 


ConGusto Serveringsutstyr

Vi har kanner, boller, vinkjølere, lysholdere, fat og salt-og pepper kverner i ConGusto for å nevne noe. 

Gjør serveringen mer spennende med miniatyrer

Vi har en rekke forskjellige miniatyrformer, i de fleste materialer. Se i miniatyrene nettbutikken
Wictor Wang lysholdere

Wictor Wang lysholdere kommer i flere former og farger, som gull, amber, brun, metallic, sotet, grønn, hvit, sort og grå. Med og uten riller, blanke og matte. Disse lysholderne er lekre alene, og står godt sammen enten du velger å mixe og matche eller ha bare like. 

Fra kr 38,- eks mva

Se Wictor Wang lysholdere her
Les mer