Remi Hytten trives i Culina Lillehammer
Remi Hytten trives i Culina Lillehammer

Våre ansatte

Møt Remi i Culina Lillehammer

I vårt langstrakte land har vi 11 forhandlerkontorer fra nord til sør, der fantastisk dyktige medarbeidere vier sin tid til å være alltid beredt til å bistå deg som kunde. Enten det gjelder spørsmål om bruk av stavmixer, hvilket porselen som egner seg best til ditt bruk, når melamin kan være et godt alternativ eller hva som er fordelen med herdet glass. Fra innkjøp til levering har vi dyktige ansatte, og nå vil vi presentere dem skikkelig.

Remi er 35 år og kom inn som et friskt pust i Culina Lillehammer høsten 2019. Før Culina jobbet han som selger i Fjordland, så han bidrar inn med erfaring fra andre deler av bransjen enn den Culina primært jobber med, og å få inn slik parallell kompetanse er helt supert. Da kan man bruke det beste fra to verdener og gjøre alt man kan for å skape gode kundeopplevelser. 


Fra hytte til hotell

I hverdagen betjener Remi, sammen med kollega Mette, hele Innlandet fylke. Når man er to stykker på et stå stort område er det viktig å kunne litt om det meste og ha evne til å snu seg fort. I Innlandet er det blant annet mye hytteutleie, da lager vi utstyrspakker til hyttene. Sortimentet til utleiehytter er gjerne klassisk og enkelt, ganske annerledes enn det man må by frem i dialog med hoteller eller nye konsepter, som for eksempel nyåpnede Matkvartalet på Hamar. Så å holde seg oppdatert på sortimentet vårt er en viktig del av jobben, og med 7000 lagerførte varer er det ganske mange produkter å lære seg. Jeg opplever mye skryt fra kunder som er svært fornyøde med leveriner fra Culina, og det gjør det ekstra morsomt å prestere på jobb, sier Remi med et smil. 

Favorittmat og favoritt kjøkkendings

Enten man vil eller ei blir man opptatt av god mat og drikke som ansatt i Culina, og når vi møtes på interne samlinger er det alltid rundt gode måltider. Det beste Remi vet er hjortemedaljong med viltsaus og pastinakkpuré. Selvsagt akkompanert av en god rødvin. Og selvom man da skulle tro at kniven var min favorittdings på kjøkkenet så må jeg slå et slag for kaffemaskinen. God kaffe er uvurderlig og kan nytes gjennom hele dagen, mens man gleder seg til god middag, forteller Remi. 


En av tingene jeg liker best med å jobbe i Culina er samholdet. Ikke bare internt i Culina, men i hele bransjen. Det er en egen gjeng som jobber i reiseliv, mat og drikkebransjen, det virker som alle er litt ekstra utadvente, positive og glade i livet.