Gunnar Hvarnes, Manager De Norske Kokkelandslagene
Gunnar Hvarnes, Manager De Norske Kokkelandslagene

Nyheter

De Norske Kokkelandslagene 2021-2025

Norske Kokkers Landsforening har endelig presentert kokkelandslagene for neste fireårsperiode 2021-2025, og aldri før har de tatt med så mange utøvere.

33 kokker skal de neste fire årene jobbe målrettet for å videreutvikle sine individuelle ferdigheter, skape trender og innovasjon, samt forvalte verdens beste råvarer i det norske kjøkken. Med manager Gunnar Hvarnes i spissen skal han lede lagene gjennom både VM i 2022 og OL i 2024. Han har satt seg et mål om å vinne, og mener de burde klare å få alle lagene på pallen i VM. For å nå disse målene har han med seg tre dyktige kapteiner, som skal lede hvert av de norske kokkelandslagene; Kokkelandslaget, Kokkelandslaget Community Catering og Kokkelandslaget Junior.

Andreas Myhrvold, Sebastian Myhre, Inger Renathe Østmo, Gunnar Hvarnes

Sebastian Myhre - Kaptein for Kokkelandslaget

Sebastian driver til daglig Stallen restaurant og Fyr Bistronomi i Oslo. Han har jobbet på restauranter som Renaa og Feinschmecker i Norge og Per Se i New York. Myhre har vært kjøkkensjef for den norske ambassaden i London og Washington D.C. Han har fått flere utmerkelser, blant annet topplasseringer i norsk og nordisk mesterskap for lærlinger, NM i kokkekunst, World Cup og Årets kokk

Inger Renathe Østmo – Kaptein for Kokkelandslaget Community Catering

For første gang har NKL utnevnt en kvinnelig kaptein for et norsk Kokkelandslag. Hun har erfaring fra Kokkelandslaget Community Catering siden starten av 2018, og har deltatt i Kokke OL. Hun var også med i det første Kantine NM som ble arrangert i 2017. Hun er til daglig fagansvarlig Kjøkkensjef i ISS.

Andreas Myhrvold – Kaptein for Kokkelandslaget Junior

Andreas er tidligere vinner av Culinary World Cup, og sammen Gunnar Hvarnes vant han gull i KOKKE OL 2008. Andreas utfyller Gunnar på en god måte, og har gode, pedagogiske evner som han vil dele med Kokkelandslaget Junior sine unge talenter. Til daglig jobber han for Matfylket Rogaland.

Les hele pressemeldingen fra NKL og se alle utøverne her