17. mai er vi så gla' i!
17. mai er vi så gla' i!

Kjøkkenutstyr

17. mai kakefest

17. mai er vi så gla i, og i år blir det en annerledes feiring for de fleste av oss. Vi må gjøre det beste ut av det, og kose oss der vi kan. Lag en koselig 17. mai med de nærmeste, med tidenes kakebord. 

Vår favoritt-pavlova

Vi elsker en god pavlova, og liker Tine sin svært godt. Oppskriften finner du her. Utstyret du trenger for å lage en perfekt pavlova er en god visp eller miksmaster, en stor nok piskebolle, decilitermål og måleskjeer.

Bakebolle i riktig form og størrelse

En bakebolle bør ikke være for stor og naturligvis ikke for liten i forhold til deigen. Vi har boller fra 0,25 liter og opp til 17 liter. Vi har boller med rett kant, eller helt buet - her må du velge det du foretrekker. Ulempen med boller med kant kan være at de nettopp har kant, samtidig kommer man gjerne enkelt til der med en slikkepott eller skje. 

Fra 30 kr og opp til 600 kr

Culina.no / Bake- og konditorutstyr / Bakeboller
Les mer

IS-kake

En skikkelig god iskake slår aldri feil, og en oreo-iskake blir fort kakebordets første tomme fat. Å lage iskrem selv er ikke vanskelig, man trenger en god visp, en form og en fryser. Men det finnes også ismaskiner som hjelper det med å få isen til å matche den lekreste italienske gelato. Se våre ismaskiner her. Denne iskaken fra Matprat er en sikker vinner synes vi. 


Det lille ekstra

Har du tid og tålmodighet er 17.mai så absolutt en anledning til å finne frem den indre konditoren og gå "all-in" på pynt og dekor av både kaker og mat. Med tyllere, kremposer og dekorskjeer blir jobben enkelere. Vi har tyllere i både plast og metall, som enkle eller i sett. Se våre tyllere og annet dekoreringsutstyr her

Dekorering

Noen anledninger fortjener det lille ekstra, som 17.mai, bryllup, konfirmasjon eller jubileum. Med dekorskjeer, tyllere, kremposer og pinsetter blir jobben med å dekorere og anrette lekkert enklere - se vårt utstyr her. 

Fra kr 18 til kr 493,-

Culina.no/bake- og konditorutstyr
Les mer