Nå finner du Riedel i vårt sortiment. Her er serien Veritas. Stilren eleganse.
Nå finner du Riedel i vårt sortiment. Her er serien Veritas. Stilren eleganse.

Vin og ølglass

Riedel - vinglass som fokuserer på smak og aroma

Riedel har spesialisert seg på druespesifikke glass. Georg Riedel har brukt sin unike kompetanse til å designe glassklokker som tar hensyn til de forskjellige egenskapene man finner i ulike druer, med mål om å gi en komplett smaksopplevelse når man nyter et glass god vin. 

Klassisk eleganse

Med sin klassiske eleganse vil Riedel vinglass imponere gjesten like mye som vinen du serverer. Glassene er tynne, stetten er bred og stilken er tynn. Glassene oppelves florlette, men solide. Riedel vinglass har større stett enn de fleste andre vinglass, for å gi glasset enda bedre balanse. 


Performance og Veritas

Culina lagerfører seriene Performance og Veritas, to svært elegante serier. Veritas med sine rene linjer og Performance med sine "riller" på innsiden av glasset. Rillene i Performance glasset fremstår som en optisk illusjon og gir et spennende spill i glasset som bygger opp under den ekslusive følelsen. Men rillene er ikke først og fremst for det visuelle. Som alt annet Riedel produserer er det med tanke på å forsterke vinens gode egenskaper. Rillene gir vinen en større overflate på innsiden av glasset, slik at vinen får enda mer kontakt med luft. Og resultatet blir smaksopplevelser i særklasse.