NYHET - Culina Quantum elektrisk - nøye utvalgte produkter til særlig lave priser
NYHET - Culina Quantum elektrisk - nøye utvalgte produkter til særlig lave priser

Elektrisk

Culina Quantum Elektrisk

Nå har vi gjort en nøye utvelgelse av produkter som ofte havner i en budsjettskvis, lagt disse til lager og definert dem som Quantum Elektrisk. Quantum er vårt nettoprisede sortiment, der alle rabatter som kan gis er gitt, og prisen er ferdig prutet.

Culina har hatt et definert Quantum sortiment i mange år, der utvalgte varer det går mye av selges til nettopriser. I vårt Quantum sortiment finner du de mest solgte stekepannene, kasserollene, glass, krus og tallerkener, alle med ferdig rabatterte priser. Nytt nå er at vi også inkluderer en rekke elektriske produkter i denne produktgruppen. 


Hvorfor?

Vi møter stadig kunder som har utfordringer med å få sitt budsjett til å dekke alt de trenger. Samtidig så vet vi hva som er minimumskrav til kjøkkenmaskiner i vår bransje, og vi vet at om du handler maskiner som er ment for husholdningsmarkedet så vil du møte utfordringer ganske raskt. Men med stramme budsjetter og innkjøpere som kanskje ikke er kjent med de krav som bør stilles til bruke på et storhusholdningskjøkken, er vi svært fornøyde med å kunne tilby alternativer som møter storhusholdningskrav, til svært gode priser. (Dersom du har en rabattavtale med Culina, merk at Quantum Elektrisk faller inn under vårt netto-sortiment.)


Hvilken kjøkkenmaskin er god nok?

Vi anbefaler deg å spesifisere behovet ditt så godt som mulig, slik at du ikke går til innkjøp av en maskin som aldri vil kunne gi deg den hjelpen den skal. Avgjørende faktorer er type råvarer, hvor mange porsjoner maskinen skal kunne takle på en dag, strømkurser som er tilgjengelig på kjøkkenet, krav til hvor lett den kan rengjøres, krav til hvor mye den kan produsere på tid osv. Er du usikker så anbefaler vi at du snakker med en av våre konsulenter, vi vil aldri forsøke å selge deg noe du ikke trenger. 


Quantum Elektrisk

I vårt Quantum Elektrisk sortiment finner du blant annet mikrobølgeovn, varmdrikkebeholdere, varmelamper, pølsekoker, kaffetraktere, oppskjæremaskiner og miksere. Alt med nettopris, og alt med storkjøkkenkvalitet. Vi gir 2 års garanti på disse produktene - gjelder selvsagt ikke ved brukerfeil. 

For priser - logg inn på culina.no 

VIS