Figgjo Aura - en lekker nyhet i Figgjo Front serien.
Figgjo Aura - en lekker nyhet i Figgjo Front serien.

Figgjo

Nyheter fra Figgjo

Figgjo kommer med fem spennende nyheter i høst, og her vil vi trekke frem godbiten Figgjo Aura.

Samarbeid med profilerte kokker

Figgjo er som kjent sponsor av både Bocuse D'Or og Kokkelandslagene, og samarbeider ofte med kokkene når de skal utvikle nye produkter. Under utviklingen av Figgjo Aura har både det norske og det svenske kokkelandslaget, samt Norges Bocuse D'Or kanditat Christian André Pettersen vært med på å gi tilbakemeldinger. Det er flott å kunne samarbeide med ekspertene på matlaging og servering, slik at vi sammen sikrer at tallerkenen ikke bare ser fin ut, men også kan brukes i et kjøkken. For å få innpass i flere kjøkken enn et konkurransekjøkken er det viktig at tallerkenen kan stable godt, ikke være for tung og den må være enkel å bære for servitøren. 

Figgjo Aura © Figgjo_Norway

To størrelser

Figgjo Aura kommer i to størrelser, en 27,5 cm og en 19,5 cm. Den lille kanten som gjør at det ser ut som tallerkenen svever over bordet er svært gripevennlig for servitørene, og gjør også at tallerkenene er svært stablevennlige. Vi gleder oss over at vi endelig kan vise frem disse nyhetene, som vi har jobbet med så lenge, sier markedsansvarlig hos Figgjo, Christian Vassdal. 

Figgjo Aura kan selvsagt også leveres med dekor © Figgjo_Norway
© Figgjo_Norway