Hva slags brett trenger ditt sted? Skal det koste lite i innkjøp, skal det være lenge, skal du ha egen logo?
Hva slags brett trenger ditt sted? Skal det koste lite i innkjøp, skal det være lenge, skal du ha egen logo?

Servering? Det er brett det!

Hva i all verden skulle en servitør gjort uten serveringsbrett? 

Brett er noe de aller aller fleste serveringssteder har og bruker. Og som med det meste annet finnes det en rekke varianter å velge mellom, alt etter hva man skal bruke det til og hva slags sted man driver.

Mykonos laminerte brett

Mykonos brett fra Cambro er laget av laminat med en transparent, sklisikker overflate. Dette brettet  er laget spesielt med tanke på design og dekor, og bør ikke vaskes mer enn en gang pr dag i maskin. Brettene stabler godt, men de må være tørre. Disse brettene kan leveres med eget motiv på begge sider. 

Capri laminerte brett

Capri er laminerte brett med forseglet høytrykksoverflate som er blank. Brettet har doble lag, som gjør det motstandsdyktig mot flekker og kjemiske reaksjoner. Brettene stabler godt, men de må være tørre. Brettet er oppvaskmaskinsikekrt, men vi anbefaler ikke maskinask mer enn en gang pr dag. Brettene kan leveres med eget motiv. 

Camtrays glassfiberbrett

Camtrays er laget av robust glassfiber og polyestermateriale. Det gir et sterkt brett med glatt og fin overflate. Det er stablekanter som gir luftsirkulasjon for rask tøring og perfekt stabling. Dette brettet kommer med 5 års garanti mot brudd ved normal bruk. Camtrays er oppvaskmaskinsikkert, vask så ofte som nødvendig. Kan leveres med eget motiv på begge sider.

Camtread brett med sklisikker overflate

Camtread er laget av kraftig, slitesterk glassfiber med en tykk, støpt sklisikker overflate. Camtread er en industristandard for catering, hotell, bankett, spisestuer og barer. Den sklisikre overflaten gjør at man kan bære brettet trygt uten at glass og tallerkener sklir rundt. Det leveres med 5 års garanti mot løs laminering (unntatt #7459152).

Versa Lite polyesterbrett med glatt overflate

Versa Lite er laget av polyester for intensiv bruk. Det er forsterkning i hjørnene, noe som gir beskyttelse og forsterker hele brettet. Stablekanter gir fri luftsirkulasjon for rask tørking og perfekt stabling. Brettet kommer med 3 års garanti mot brudd ved normal bruk. Anbefalt med inntil 3 vask i maskin pr dag. Kan leveres med eget motiv. 

Versa Tray polyesterbrett

Versa Tray er laget av standard polyester og er forsterket med glassfiber. Det er forsterkning i hjørnene, noe som gir beskyttelse og forsterker hele brettet. Stablekanter gir fri luftsirkulasjon for rask tørking og perfekt stabling. Anbefalt med inntil 3 vask i maskin pr dag. 

Plastbrett - fast food

Våre plastbrett kommer med tekstur i overflaten, noe som gjør brettene mindre glatte. Forhøyede kanter og lav vekt gjør disse brettene svært egnede på steder der det er selvbetjening/fast food servering. Stablekanter gir fri luftsirkulasjon for rask tørking og perfekt stabling. 

Roltex Earth Tray - Wave

Ønsker du et lekkert serveringsbrett av høy kvalitet får du det i Wave. Brettet er visuelt lekkert, og også laget av 90% resirkulerbart materiale. 70% hard kartong blandet med 20% bioavfallsharpiks gir et svært miljøvennlig og bærekraftig brett.