Wenche Wilhelmsen i Culina Bodø er alltid der for kundene sine
Wenche Wilhelmsen i Culina Bodø er alltid der for kundene sine

Våre ansatte

Møt Wenche i Culina Bodø

I vårt langstrakte land har vi 11 forhandlerkontorer fra nord til sør, der fantastisk dyktige medarbeidere vier sin tid til å være alltid beredt til å bistå deg som kunde. Enten det gjelder spørsmål om bruk av stavmixer, hvilket porselen som egner seg best til ditt bruk, når melamin kan være et godt alternativ eller hva som er fordelen med herdet glass. Fra innkjøp til levering har vi dyktige ansatte, og nå vil vi presentere dem skikkelig.

Som en av de største leverandørene innen kjøkken- og serveringsutstyr i storhusholdning i Norge har vi mange ansatte i systemet vi har lyst å presentere skikkelig. I en stadig mer digitalisert hverdag er det kanskje ikke så ofte man trenger et navn eller en stemme å forholde seg til, men vi har mange av dem, alltid beredt til å hjelpe deg som kunde! Wenche Wilhelmsen har jobbet i Culina Bodø i imponerende 21 år. Hun er først og fremst selger, og hadde flere andre salgsjobber før hun kom til Culina. I Culina Bodø er Wenche en skikkelig god potet, og gjør alt fra administrative oppgaver som returhåndtering og kunderegistrering til å være ute på kundebesøk og å bidra i større prosjekter. Med sitt blide og serviceinnstilte vesen er hun kundenes beste venn, og går mer enn gjerne en ekstra mil for å gi den beste kundeopplevelsen. 

I den gode smaks tjeneste

I Culina handler alt om å levere i den gode smaks tjeneste, og en geniun interesse for mat og drikke er på plass hos de aller fleste - og Wenche er intet unntak. Med et slikt slagord er det nødvendig å kunne en del om det man faktisk tjener, så det å smake på mat er faktisk en del av jobben. 

Når vi spør Wenche om hennes favorittmat er svaret kjapt; ryper med fløtegratinerte poteter, brokkoli og nyrørt tyttebær. Men ikke glem dessert - og da er moltebærkrem det aller beste, smiler Wenche.

Som ansatt i Culina blir vi naturligvis påvirket av utstyret vi omgir oss med hver dag, og alle har likevel sine favorittdingser på kjøkkenet. Hos Wenche er det kniven som er det viktigste. En elektrisk knivsliper sørger for at knivene alltid er skarpe, og med en skarp og god kniv er over halve jobben gjort. Wenche holder en knapp på MAC-knivene, og bruker Chefs Choice knivsliper.

Liker utfordringer

Her i Culina Bodø er vi bare to stykker, det gjør at vi ikke kan jobbe med bare en retning av bransjen vår, vi betjener alle kunder og har kompetanse til å forstå både kantiner, restauranter, hoteller og sykehus, forteller Wenche. Det fine med å jobbe slik er at vi stadig utfordres og må tenke løsninger, og kan ta med erfaringer fra hotell når vi snakker med sykehus og omvendt. For selvom det er ulike behov hos ulike kunder er det jo alltid mat og drikke i sentrum, og en god ide kan alltid videreutvikles. Det jeg liker aller best med å jobbe i Culina er allsidigheten, å få yte service og muligheten til å være kreativ.