Riedel Performance Pinot Noir og Karaffel
Riedel Performance Pinot Noir og Karaffel

Nyheter

Riedel vinglass

De av dere som er opptatt av god vin har garantert hørt om Riedel. Vinglassene tar utgangspunkt i druen, og setter funksjon over design. Med sin klassiske eleganse vil vinglassene fra Riedel imponere gjesten like som vinen du serverer. Glassene er tynne, stetten er bred og stilken er tynn. Lær mer her!

Riedel Performance

Performance er en spennende serie der det visuelle er hensyntatt som smaksforsterker. Her er glassets indre overflate økt, ved hjelp av svært delikate riller i glasset. Rillene gir en fantastisk optisk effekt og bidrar til å gi vinen enda mer luft. Dette åpner for smaksopplevelser i særklasse og bygger opp under følelsen av eksklusivitet.

Riedel Veritas

Vinglassene i serien Veritas er druespesifikke glass. Georg Riedel har brukt sin unike kompetanse til å designe glassklokker som tar hensyn til de forskjellige druenes unike egenskaper. Vinglassene har rene, elegante linjer og er designet for å gi en komplett smaksopplevelse når man nyter et glass med god vin.

   


Velg riktig glass

Å velge riktige glass er ikke alltid like lett - vi hjelper deg gjerne i prosessen!

   

                Les mer her                            Kontakt din lokale forhandler