En god stekepanne er en flott gave de fleste vil sette pris på - eller lære seg å sette pris på :)
En god stekepanne er en flott gave de fleste vil sette pris på - eller lære seg å sette pris på :)

Nyheter

Gavetips 2020

Det går mot jul, og med en annereldes november og desember foran oss er det kanskje aktuelt å gi kolleger og ansatte oppmerksomhet på en annen måte i år, siden de vanlige julebordene og juleselskapene ikke blir som de pleier? Ikke glem bærekraft og miljø selvom vi er midt i en pandemi - tenk på julegaver som har en bruksverdi over tid, og som passer de fleste. Felles for alle er at de spiser, så utstyr knyttet til mat og måltider er gjerne trygge gaver som treffer mange. 

Stekepanner og gryter

Å steke i en god vs en dårlig (les slitt) stekepanne er som natt og dag. Mange tror en stekepanne skal vare livet ut, men det er dessverre med stekepanner som det meste annet, det blir slitt og preget. Stekepanner fra kvalitetsleverandører som for eksempel Scanpan vil riktignok vare lenge med riktig behanding, og er en skikkelig flott gave. Hos Culina finner du et stort utvalg av stekepanner og kasseroller.


Stekepanner
Teflonbelagt, jern, aluminium, stål, Scanpan, Demeyere, destino, Skepshult, Pujadas, Paderno - du får alle varianter hos Culina. Se utvalget her, og finn den som passer deg og ditt bruk best!

VIS

Kniver

En god kjøkkenkniv er kokkens beste venn, enten det er stjernekokken eller hobbykokken. En god kniv er en fantastisk gave, som vil bli brukt og satt pris på i mange, mange år. En kjøkkenkniv er ikke bare en kniv, det er store variasjoner i skaft, stål, form og kvalitet, og preferansene er mange. Hos Culina finner du et bredt utvalg kniver fra kjente merker som Mac, Masahiro, Victorinox og Kasumi.


Kokkekniver og kjøkkenkniver
Alle har forskjellige preferanser når det kommer til kokkens kanskje viktigste verktøy; kniven. Se vårt brede utvalg av kokkekniver her, og er det noe du savner, ta kontakt med oss.

VIS

Vinglass og karafler

Vinglass og karafler er alltid populært under juletreet. Hva med å gi glass man kan samle på? Eller gi en flott karaffel sammen med en deilig vin eller juice? Våre vinglass er av høy kvalitet, alle er laget for å tåle den røffe bruken i storkjøkken. Vi har merker som Riedel, Spiegelau, Chef&Sommelier og Bormioli. Ta en titt på culina.no og finn dine favoritter.


Vinglass
Hos Culina får du et bredt utvalg av vinglass, se seriene våre her.

VIS

Kjøkkenutstyr 

Kjenner du noen som trives ekstra godt på kjøkkenet kan proffutstyr være den perfekte gaven. Hva med en ISI Espumaflaske? Eller en ekte Benriner Mandolin? Eller rett og slett en kokkejakke med brodert navn? Mulighetene er mange. Vi har en online brosjyre med flere tips, besøk den gjerne her


ISI termo Kremblåser
Med en kremblåser kan du trylle frem perfekt hollandais, bernaise eller annen saus. Varm eller kald, mulighetene er mange. Kontakt Culina om du vil lære mer om bruk av kremblåser. Se utvalget vårt her.

VIS