Tusenfryd ruster opp sin hovedrestaurant Vertshuset - fra kvantitet til kvalitet.
Tusenfryd ruster opp sin hovedrestaurant Vertshuset - fra kvantitet til kvalitet.

Porselen

Tusenfryd ruster opp restaurant Vertshuset

Sommer er høysesong for fornøyelsesparker, og Tusenfryd er en av de mest besøkte. Matkritikerne har sjelden vært nådige mot mattilbudet i norske fornøyelsesparker, men det vil Thea på Tusenfryd gjøre noe med.

Mer kjærlighet i hver rett

I år har vi hatt et stort prosjekt i å pusse opp Vertshuset, parkens hovedrestaurant, forteller Thea Talåsen, F&B Manager på Tusenfryd.

Mange har en forestilling om at man ikke kan få til god mat og en god matopplevelse i norske fornøyelsesparker, og dette ønsker vi å gjøre noe med sier hun.  Nå har vi lagt om restauranten til en koselig, rustikk "italiensk familiystyle" restaurant, der hovedfokuset skal være på gode råvarer og høy kvalitet i noen få retter. Tidligere har Versthuset vært en bufférestaurant med "spis så mye du vil", og mange forskjellige retter, der resultatet ble at kvantiteten gikk på bekostning av kvaliteten. 


Deilig salat kan nå bestilles fra menyen på Vertshuset. Bildet er fra Tusenfryd sin menypresentasjon.


En god opplevelse

Mange av våre ansatte har Tusenfryd som sitt første møte med arbeidslivet, og det kombinert med at gjestene kommer i alle aldere, gjør at det er en del krav til løsninger for å kunne tilby en opplevelse man føler er god, og at maten er av god kvalitet. Nå er det italiensk på menyen - en sikker familiefavoritt, og du kan velge mellom pizza, pasta, dagens kylling, salat eller antipasti. Alt laget med råvarer av god kvalitet.

Eller kanskje en nystekt kyllingpizza kan friste? Bildet fra Tusenfryd sin menypresentasjon.

Riktig utstyr

Å pusse opp en restaurant betyr at også utstyret må fornyes, og i dette tilfellet valgte Thea porselen fra Steelite. Vi ønsket å fokusere på kvalitet i alle ledd, og at ting skal presenteres på en god måte som gir assosiasjoner til kvalitet. Med mange unge ansatte som har sin første jobb kombinert med mange gjester ble det viktig å investere i tallerkener som tålte mer, både hardrere og oftere bruk. Derfor valgte vi Steelite. I tillegg til at Steelite har lekre tallerker i mange størrelser, farger og former så tilbyr de kantskadegaranti ved normal bruk. Dersom det går skår av tallerken så får vi ny, kostnadsfritt. Det sier mye både om Steelites tro på egen kvalitet, og om tilliten til kundene, sier Thea. Steelite med superkvalitet

Steelite er en av verdens ledende porselensprodusenter, som står for høy kvalitet og design til de fleste anledninger, enten det er til en institusjon eller en stjernerestaurant. Culina lagerfører en rekke produkter, og har enda flere som bestillingsvarer. Dersom du ikke finner det du leter etter, nøl ikke med å ta kontakt. 

Logg inn i nettbutikken for å se dine priser på Steelite.

Se Steelite i nettbutikken
Les mer