Craft fra Steelite - en serie i mange former og farger
Craft fra Steelite - en serie i mange former og farger

Porselen

Craft - porselensserien som tok verden med storm

Her har du en serie som tok verden med storm for noen år siden, og som bare fortsetter å øke i popularitet. Craft er laget av Steelite, en av verdens ledende porselensprodusenter. Craft kom akkurat i tide til å treffe markedets ønske om noe nytt, annereledes, fargerrikt og rustikt.

Steelite er en av verdens ledende porselensleverandører, og jobber utelukkende mot proffmarkedet. Deres produkter er laget for å tåle horecabransjens tøffe bruk, og holder en svært høy kvalitet. I tillegg jobber Steelite langsiktig og målbevisst med å identifisere trender og retninger når det gjelder form, farge og funksjon. 


Bred serie

Steelite Craft er en bred serie med en rustikk dekor, fargene og formene er flere enn vi kan ramse opp, her er det mulig å finne sin helt unike stil. Du får Craft som både fat, runde tallerker, boller, kopper, krus, skåler og firkantede tallerker. Da Craft ble lansert ble serien så populær så fort at det på et tidspunkt var underproduksjon på 100 000 deler i uken. Og selv med lange leveringstider holdt populariteten seg høy, og den stiger, mye fordi serien stadig utvikles. Nå er det kommet nye farger, sort og mocca.


Høy kvaliet

Steelite lager kvalitetsporselen for storhusholdning, og er så trygg på kvaliteten at de fleste produktene kommer med livslang kantskadegaranti ved normal bruk. Det betyr at dersom det går kantskår av tallerkenene får du ny, gitt at tallerkenen er behandlet normalt i vask og bruk.

Samfunnsansvar og miljø

Steelite er en stor aktør, og har jobbet aktivt med miljø og samfunnsansvar siden 1996. De er miljøsertifisert etter ISO 14401, og er medlem av "The Green Initiative" - en organisasjon som jobber aktivt med reduksjon av produksjonsavfall og bruk av energi og vann i produksjonsbedrifter. Steelite resirkulerer hele 98% av eget produksjonsavfall, og jobber stadig med forbedring, både internt og hos underleverandører. Alt fra Steelite er matsikkert.