En god kokkekniv er en flott gave til noen og enhver. Enten det er far, svigermor, kollegaen din, sjefen din eller dine ansatte.
En god kokkekniv er en flott gave til noen og enhver. Enten det er far, svigermor, kollegaen din, sjefen din eller dine ansatte.

Nyheter

Gavetips fra Culina

Vi er heldig stilt i Norge, og de fleste har "alt". Så hvordan finner man en gave som ikke bare gis med glede, men også mottas med glede? Vi tenker at uansett hvem du er og hva du gjør så må du spise og drikke - dermed er det mange gavemuligheter når man beveger seg inn i sortimentet vårt, der alt kretser rundt det å tilberede og servere mat og drikke. 

En god kniv

En god kniv er en flott gave uansett hvem som er mottakeren. Kniven er blant de mest brukte verktøy på kjøkkenet, og forskjellen på å bruke en god og en dårlig kniv er enorm. I sortimentet til Culina finner du kniver i alle størrelser, og fra kjente merkenavn som Mac, Victorinox, Masahiro, Arcos, destino med flere. Dersom du lurer på hva som er forskjellen på de ulike knivene, og hvilken kniv som passer til hva kan du lese mer om det her. 

Kokkekniver og kjøkkenkniver
Alle har forskjellige preferanser når det kommer til kokkens kanskje viktigste verktøy; kniven. Se vårt brede utvalg av kokkekniver her, og er det noe du savner, ta kontakt med oss.

VIS

Støpejernsgryte 

Støpejernsgryta er tilbake for alvor, og finnes i uttallige farger og merker. Hos Culina finner du kvalitetsmerket Staub - franskprodusert, og dét merket selveste Paul Bocuse valgte å være med å promotere. Fargene er dype og klare, med en glans som virkelig får frem "WOW" følelsen. Staub lager støpjernsgryter, panner og kasseroller i forskjellige størrelser og former, og du kan til og med få den formet som en tomat eller gresskar. Kjøkkenet kommer mer frem på bordet både hjemme og på restauranten, med en Staub-kasserolle har du et smykke i serveingen din, og et skikkelig blikkfang.


Staub!

Staub har klart kunsten å kombinere ypperlig kvalitet med stilige, kreative former og farger i sine støpejernskasseroller.

Se utvalget på culina.no, eller kontakt forhandler for ytterligere modeller.

VIS

Serveringspall med tilbehør

En serveringspall kan du fylle med hva som helst, for eksempel en god ost og en ostekniv, eller en spekepølse med oliven ved siden av. Du kan kle pallen med vokspapir, og pakke det hele i cellofan - og voilá - en lekker gave det er umulig å ikke like. Vi har serveringspaller i tre størrelser, og ved bestilling i god tid kan de også preges med logo. 


Serveringspall er en artig måte å servere snacks - enten det er på bordet eller pakket inn som en del av en gave. Finnes i tre størrelser© Culina

Kaffekvern, kaffekanne eller kaffekrus

Sannsynligheten for at den du skal gi gave til liker kaffe er stor. Hva med en kaffekvern fra Bodum, med noen gode kaffebønner og et kaffekrus eller to er en fin gave de fleste vil sette pris på. Kaffekanner finnes i mange varianter i vårt sortiment, i forskjellige størrelser og materialer. Porselenskanner, høyglanspolert stål eller termokanner.


Gode kjøkkenredskaper

For alle som er litt glade i å lage mat vil godt redskap alltid være velkomment. Hva med en ISI Espuma som gave? Det er et genialt redskap som gjør saus-laging til en lek, og man kan trylle frem de lekreste retter i ekte mesterkokk stil. En god skreller, mandolin eller visp kan også være en fin gave - se vårt sortiment på kjøkkenutstyr her. 

ISI termo Kremblåser
Med en kremblåser kan du trylle frem perfekt hollandais, bernaise eller annen saus. Varm eller kald, mulighetene er mange. Kontakt Culina om du vil lære mer om bruk av kremblåser. Se utvalget vårt her.

VIS


Kule glass

Glass er noe de fleste lar seg fascinere av, og synes er spennende når de er litt annerledes. Hos Culina finner du glass til alle anledninger, i storkjøkkenkvalitet og til gode priser. Enten du liker glass med eller uten stett, med eller uten relieff så finner du det i vårt sortiment. Se alle våre glass her.


Broadway Tubmler

Broadway tumblerne er lekre glass med retro mønster. Rutene gir et innbydende spill i glasset.

VIS