Nyheter

Endret eierskap i Culina Hovedkontor og Culina Oslo

Bunzl plc kjøper 100% av aksjene i Riise & GG Storkjøkken AS (Culina Oslo) og Enor AS (Culina Hovedkontor). Bunzl er en ledende internasjonal leverandør av forbruksvarer og utstyr, inkludert storkjøkkenuststyr, til proffmarkedet.

Bedriftene viderefører sine selskapsnavn, organisasjonsnumre, ansatte, ledelse, kontorer, showroom, lager, butikkutsalg og forhandlernett slik det er i dag. For kunder og forretningsforbindelser medfører eierskiftet ingen formell endring. På sikt vil samarbeidet gi muligheter for bredere produktportefølje som ytterligere vil styrke Culinas markedsposisjon. 

Ny juridisk eier er Bunzl Holding Danmark A/S, som igjen er eid av det engelsek selskapet Bunzl plc. Bunzl er representert med lokale selskaper i 31 land, der de enkelte selskapene har sin selvstendige profil.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Arnt Martin Kortgaard, daglig leder og styremedlem i Enor AS (Culina hovedkontor), tlf 67 17 10 60 - epost amk@culina.no

Espen Røst, daglig leder og styremedlem i Riise & GG Storkjøkken (Culina Oslo), på tlf 67 17 10 00  - epost espen.rost@culinaoslo.no