Nye deler i serien Figgjo Base
Nye deler i serien Figgjo Base

Figgjo

Vårslepp fra Figgjo

Endelig kommer det flere deler Figgjo Base med håndtak. Figgjo Base er en serie som tok vår verden med storm noen år tilbake. Figgjo Base er en bred serie som dekker de aller fleste behov, enten det er en kuvertbrikke, pizzatallerken eller suppebolle. Og ved å hekte på noe så enkelt som et håndtak skapte Figgjo noe helt genialt.

Det ligger i navnet. Figgjo Base. En skikkelig god base for å skape noe mer med tallerkenen. Enten det er å legge på dekor i forskjellige varianter, eller det er å bygge på med håndtak eller supplere med deler i andre størrelser. Nå kommer tre nye deler i denne geniale serien. To nye med håndtak og en liten bolle. Men Figgjo stopper ikke der. Med ekte "why change a winning team" tankegang lanseres også fire nye krus i Figgjo Ting serien. Enkle, men så stilrene og klassiske krus som er gode å drikke av og pene å se på! Velg om du vil ha kruset med eller uten hank. 

Sist, men ikke minst kommer også en ny størrelse i Figgjo 24. En enkel og fin tallerken med stor spiseflate og smal fane. Figgjo 24 er en rimelig og funksjonell serie fra Figgjo.