Alt av Segers klær kan leveres med brodert eller trykket logo. Det er korte ledetider.
Alt av Segers klær kan leveres med brodert eller trykket logo. Det er korte ledetider.

Kokke- og servitørtøy fra Segers får du hos Culina

Alt kler den smukke er det noe som heter, men det gjør ikke noe om klærne i utgangspunktet ser bra ut. Segers har spesialisert seg på arbeidstøy som både ser bra ut, og er av en kvalitet som gjør at det holder seg fint over tid. Enten det er kokketøy, servitørtøy eller uniform til housekeeping eller resepsjonisten.

Å bære et plagg fra Segers gjør deg ikke automatisk til en mester i jobben. Men mange mestere jobber i Segers klær. Nordens mest talentfulle og prisbelønte kokker er ett eksempel. Men Segers klær finner du ikke bare på kjøkkenet. Plaggene brukes også av hovmesteren, servitøren, bartenderen, hotellresepsjonisten og av ansatte i helse- og omsorgssektoren. Høy kvalitet, design som speiler bedriftens visjon og funksjon som personalet trives i. Og dersom man jobber et sted der uniform er en del av arbeidshverdagen er det viktig å føle seg vel i klærne man går i.

Hvem har sagt at forstykker må være hvite og kjedelige?

Noen ganger er det selvsagt mest hensiktsmessig, mens andre ganger kan forstykket med stor fordel bli noe mer. Et blikkfang, en attitude og en identitet. Forstykker fra Segers får du i skinn, stoff, denim, lin, med og uten skinnelementer. Finn forstykker som passer til det du prøver å uttrykke ditt sted! 

Vis

Segers’ kolleksjoner forener klassiske modeller og mote. Fellesnevnere er funksjonalitet og slitestyrke. Uansett plagg holder Segers alltid i lengden.

Hver kolleksjon fra Segers formgis i Borås og produseres i egne fabrikker. Med full kontroll fra første sting til ferdig produkt er du garantert best mulig kvalitet.

Hos Segers følges tydelige etiske retningslinjer som kontrollerer at menneskerettigheter, arbeidsrett, miljøansvar og arbeid mot korrupsjon alltid opprettholdes. Det gjelder både for egne produksjonsanlegg og for underleverandører. Derfor kan du bruke Segers arbeidsklær med god samvittighet. Du kan lese mer om Segers engasjement og arbeid for miljø og etisk handel her.

 

Culina lagerfører utvalgte modeller fra Segers, som standard hvite kokkejakker, kokkebukser og forstykker, og det vi ikke har på lager skaffer vi på bestilling. Hos flere av Culinaforhandlerne er det lagt til rette med både lagervarer, bestillingsvarer og prøverom! 

En arbeidsuniform er med på å kommunisere en bedrifts identitet, ønsker du å brodere eller trykke logo på klærne er vi behjelpelige med det, ta kontakt med Culina for mer informasjon, priser og leveringstider.