Figgjo har 130 forskjellige farger i sin palett, så her er det bare fantasien som setter grenser for dekoren
Figgjo har 130 forskjellige farger i sin palett, så her er det bare fantasien som setter grenser for dekoren

Dekorert porselen fra Figgjo

Dekorerte produkter fra Figgjo skal ha like lang levetid som hvite produkter. Dette er et viktig
kvalitetsprinsipp for Figgjo. Dekoren brennes derfor inn i glasuren ved høy temperatur – slik at fargene smelter inn i glasuroverflaten.

Farger

Figgjo kan tilby hele 130 forskjellige farger i sin palett, hvor hver farge har 4 forskjellige oppskrifter som alle er utviklet av Aud som jobber i Figgjos eget laboratorium. Aud har 20 års erfaring med fargeutvikling og tilberedning.

De keramiske dekorfargene fra Figgjo holder en svært høy kvalitet og er testet i forhold til miljø og slitasje, samt bly, kadmium og barium ihht. gjeldende lover og regler i EU og Norge. Alle resultater ligger langt under kravene for både glasur og farger. Figgjo er også kjent for sin sterke og klare keramiske fargepalett. Gjennom årene har Figgjo opparbeidet seg en unik kompetanse på farger, utvikling av dekor og ulike dekorteknikker. I eget trykkeri kan de produsere dekorer med opptil 11 forskjellige farger i en og samme dekor. I 2004 leverte Figgjo en spesialdekor til det prestisjetunge hotellet Madinat Jumeirah i Dubai, bestående av hele 7 forskjellige farger i tillegg til gull.


Standard dekor

En standard dekor er en hvit tallerken med dekor som masseproduseres. Figgjo har greid å skape noen ekte klassikere med mange av sine standarddekorer. Hvem kjenner vel ikke igjen servise med Karius og Baktus, Kardemommeby og Hakkebakkeskogen? Eller Figgjo Anna og Figgjo Selje. Dette er dekorer vi stort sett lagerfører hos Culina. En standarddekor fra Figgjo lever lenge, så du trenger ikke å være redd for at det blir vanskelig å supplere.

Figgjo Anna - en tidløs klassiker

Koselig, landlig, romantisk, norsk - Figgjo Anna standarddekor får du hos Culina

Vis

Barneservise fra Figgjo med kjente figurer

Figgjo har laget en rekke barneserviser med populære dekorer, fra blant annet folkekjære Thorbjørn Egners univers.

VisSpesialdekor

Hos Figgjo kan du få utviklet og spesialtilpasset dekor til ditt spisested. Gjennom kreativt samarbeid med kunder utvikler Figgjos egne designere spennende og unike dekorforslag til deg. I utviklingen av spesialdekor tar designerne utgangspunkt i din profil eller lar seg inspirere av andre elementer fra din virksomhet - det viktigste er at dekoren sier det du vil den skal si! Hos Figgjo kan du bestille spesialdekor i så lave antall som 48 deler med en leveringstid på 2-4 uker etter godkjent designforslag.


Figgjo har laget spesialdekor for Fisketorget i Bergen

Hvorfor velge spesialdekor fra Figgjo?

  • Figgjo er ledende innen spesialdekor og skreddersyr løsninger etter ditt behov
  • Dekor kan forsterke konseptet i din virksomhet
  • Designerne har mange års erfaring og høy kompetanse
  • Alle produkter fra Figgjo kan dekoreres
  • Manuell kvalitetssjekk i alle ledd gjennom produksjonsprosessen
  • Kort leveringstid (2-4 uker)
  • Lave antall (48 deler)