Bear Varimixere, eller Bjørn miksere som vi sier i Norge, kommer i størrelser fra 5 til 200 liter.
Bear Varimixere, eller Bjørn miksere som vi sier i Norge, kommer i størrelser fra 5 til 200 liter.

Dansk design og dansk kvalitet

I 1915 grunnla Palle Hoff Wodschow selskapet som skulle bli verdensberømt for å være "Sterk som en bjørn". Det handlet om matblandere, og det gjør det fortsatt. Med 100 års erfaring og en spesialblandingsmaskin er Wodschow & Co. i dag en av verdens mest respekterte produsenter av miksere for det profesjonelle kjøkkenet.

Ikke masseproduksjon, men ekte håndverk

Bear Varimixer - eller på norsk - Bjørn miksere produseres ikke på noe samlebånd. Dette er ekte håndverk. Om lag 60 erfarne spesialister på fabrikken i København bruker moderne teknologi i produksjonen, men all testing og kvalitetssikring utføres av dedikerte og stolte medarbeidere. Det investeres stadig i ny teknologi som letter arbeidet, men når du kjøper en Bjørn mikser skal du vite at alle delene har vært testet og sjekket manuelt, og maskinen har vært gjennom en manuell kvalitetssjekk etter montering.

Hver eneste del blir vurdert og kvalitetssjekket. Utfordrende utvikling

A/S Wodschow har siden oppstart vært med på utvikling av ny teknologi og brukervennlige løsninger. De fokuserer spesielt på trender og endringer som utvikler seg blant brukerne, og brukerdrevet innovasjon er et nøkkelord i produktutviklingen. Fabrikken samarbeider tett med kokker når det kommer til videreutvikling og forbedringer. Markedet er i stadig endring, og nye krav til hms, hygiene og materialvalg kommer stadig vekk. For å forsikre seg om at nye løsninger er forenlig med tenkt bruk testes maskinene nøye i samarbeid med målgruppen. Bjørn miksere er utviklet for å møte det profesjonelle markedets krav til ergonomi, renhold, funksjonalitet og tøff bruk. 

Her er produktutviklingsområdet, der all testing og innovasjon pågår! Her ser vi den nye Kodiaken som lanseres til høsten!De forskjellige mikserne

Bjørn miksere spenner fra den kompakte 5 liter TEDDY ™ til de store 200 liters industrimiksene. De mindre standardmaskiner (5 L, 10 L og 20 L), kan leveres med kort leveringstid.

De mange mulighetene i forhold til automatisering og utstyr på de større maskinene gjør det er mulig å skreddersy en maskin etter de fleste krav fra enkel manuell kontroll til avansert datastyring.

Bjørn miksere hos Culina

Du får Bjørn miksere hos Culina, vi lagerfører noen modeller, alle kan bestilles. Hvis du ikke finner den du leter etter, ta kontakt med din Culinaforhandler for hjelp.

Vis