Figgjo Silkematt - matt fane som gir tallerkenen et helt nytt uttrykk!
Figgjo Silkematt - matt fane som gir tallerkenen et helt nytt uttrykk!

Vårens nyheter fra Figgjo - silkematt og betong!

Figgjo kommer med en rekke spennende nyheter denne våren, silkematt og betong er to stikkord som kan være verd å merke seg.

En unik overflatebehandling

Figgjo Silkematt blir til ved en unik overflatebehandling som gir en fascinerende kontrast mellom den glatte, glaserte spiseflaten og den silkematte fanen. Tallerkenen får et distinkt, elegant og “mykt” uttrykk, og en stilfull fremtoning som passer spesielt godt til fine dining. 

Testet i bruk

Figgjo Grad Silkematt har blant annet vært testet hos restauranten Galvin Bistro de Luxe i London. Kjøkkensjef Tom Duffill uttaler: – Fantastiske tallerkener for anretning av en delikat forrett, en innbydende hovedrett – eller til og med en dessert. Holder godt på varmen og er sterke, noe som alltid er viktig i en travel restaurant, der tallerkenene må jobbe like hardt som de ansatte! 

Figgjo Silkematt tilbys på fem utvalgte tallerkener i serien Figgjo Grad. Figgjo Grad Silkematt er spennende å kombinere med vanlig glasert porselen, gjerne i samme serie.

Flere nyheter

Figgjo kommer også med noen nye produkter i Figgjo Base, samt Figgjo Betong. 

Figgjo Base

Serien danner en base for kokken som kan la store og røffe retter fylle flatene, eller gi mye luft til de mer raffinerte rettene. Produktene i Figgjo Base er ærlige og ekte i sin hvite enkelhet. Flere av produktene finnes også med fargede overflater i ulike jordnære uttrykk.

Vis