Mette Wangen, Culina Oslo, foran Culina sin stand på SMAK2017.
Mette Wangen, Culina Oslo, foran Culina sin stand på SMAK2017.

Suksess på SMAK2017

Hvert tredje år skjer det. SMAK. Messen over alle messer. Der bransjen møtes. SMAK.

Årets messe fant sted tirsdag 07.02 til fredag 10.02. på Norges Varemesser på Lillestrøm. Og i år var det rekordmange utstillere, over 400 stykker. Culina stilte med hele 300 kvadratmeter i C hallen, sammen med de øvrige medlemmene i BFSN (Bransjeforeningen for storkjøkkenleverandører i Norge). Totalt ble det meldt om over 29500 besøkende disse fire dagene, forteller Ole Terje Søbye, kolleksjonsansvarlig i Culina. 

Artikkelen fortsetter under produktannonsen.

Hva er så viktig med SMAK?

Det er en arena der vi vist frem sortimentet vårt til et utrolig stort publikum, på kort tid. I tillegg har det en stor verdi internt, da dette er en uke der vi samler Culina fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Å sette en verdi på en slik messe blir tilnærmet umulig, da det er så mye som ikke kan måles direkte. 

Felles agenda gir bedre resultat for alle!

Det var tydelig at mange hadde lagt ned mye ressurser i SMAK2017, nivået på standene var skyhøyt. Dette bidrar til en bedre opplevelse for de besøkende, noe som gagner alle utstillerne. Men å holde et slik nivå koster mye, så det er bare mulig om vi holder på 3-års syklusen. 


Culina hadde besøk av Espen Vesterdal Larsen fra Kulinarisk Akademi, som disket opp med 4- retters lunsjer hver dag.


Gikk du glipp av SMAK?

Fortvil ikke! Flere av forhandlerne holder egne mini-messer i showroom for deg som gikk glipp av Smak. 


Brun sele og lomme til smekkeforkle
Med brune detaljer får forstykket et helt annet uttrykk! 

VIS