Bonzer boksåpner er både effektive og enkle
Bonzer boksåpner er både effektive og enkle

Bonzer boksåpnere

En boksåpner er et mye brukt verktøy i ethvert kjøkken. Og man skulle tro at det å velge riktig boksåpner var en lett avgjørelse. Men også her finnes det en rekke alternativer, så det gjelder å finne den modellen som passer best til ditt bruk.

Alle boksåpnerne fra Bonzer har kun rustfrie deler som drev, bordholder, clamp, kniv og fjær. Når du bruker en Bonzer boksåpner får du ikke spon i boksene, og delene er fargekodet slik at det er lett å finne de riktige delene. Boksåpnere fra Bonzer er svært enkle å rengjøre, enten det gjøres ved spyling eller vask i maskin (ikke kokvask) Kniven er meget enkel å demontere for renhold.
Det er stor bruksanvisning på kartongen Bonzer boksåpner kommer i, men det finnes også en youtube kanal med videoer som viser både montering, renhold, bruk og demontering.  


Inntil 20 bokser daglig 

Culina varenummer 9535720 Ez-20-25" GUL er anbefalt dersom du åpner inntil 20 bokser pr dag. Best egnet for mindre bokser, kan oppleves litt vanskelig på bokser over 3kg. Den er rimelig, og enkel å rengjøre. Man presser sveien bakover og tar ut knivholderen for rengjøring. Tilsvarende presser man sveien bakover og setter inn knivholderen igjen.
Uskiftbare reservedeler er: 9535606 - Drev 25mm/1" og 9535805 - Kniv


Inntil 40 bokser daglig

Culina varenummer 9535721 EZ-40-25" GRØNN er anbefalt dersom du åpner inntil 40 bokser pr dag. Det er en kraftig åpner med lang sveiv og stort drev på 40mm. For å rengjøre knivholderen må man trekke ut en bolt. Kompositt hus. Uskiftbare reservedeler er: 9535707- Drev 40mm/1.1/2" og 9535805 - Kniv

Inntil 60 bokser daglig

Culina varenummer 9535722 EZ-60-25" BLÅ er anbefalt dersom du åpner inntil 60 bokser pr dag. Dette er den beste åpneren der rustfritt håndtak ikke kreves. Det er en sterk og rask åpner med lang sveiv og kraftig hus i rustfritt stål. Oppvaskmaskinsikker.  Uskiftbare reservedeler er: 9535707 - Drev 40mm/1.1/2" og 9535805 - Kniv

Strengeste krav til renslighet - eller mer enn 60 bokser daglig

Culina varenummer 9535724 Bonzer Titan møter de strengeste krav til renslighet og hard bruk Denne er egnet til sykehus, industrikjøkken og matprodusenter. Lang, rustfri sveiv, meget kraftig innmat og hele åpneren kan enkelt steriliseres. Oppvaskmaskinsikker. Denne boksåpneren er anbefalt dersom du åpner mer enn 60 bokser pr dag, eller om du må møte de strengeste krav til renslighet. Uskiftbare reservedeler er: 9535707 - Drev 40mm/1.1/2" og 9535805 - Kniv


Alle boksåpnerne har gravert kode for produksjonsår og serienummer nede på stammen, og er relevant i forhold til garantien.

Alle delene til boksåpnerne lagerføres.

Bonzer boksåpnere

Bonzer er boksåpnere som er både enkle å bruke og enkle å rengjøre. Kniver kan lett tas ut, vaskes eller byttes, alle deler er i rustfritt materiale, og de kommer i forskjellige størrelser.

Vis