Jan Muri og Brit Strand fra Gress Gruppen på hver sin side av fornøyde Culina-folk!
Jan Muri og Brit Strand fra Gress Gruppen på hver sin side av fornøyde Culina-folk!

Årets leverandør 2016

Culina har avtale med en rekke kjeder, og jobber for at kundene skal få det de trenger når de trenger det hver eneste dag. Å motta pris og anerkjennelse for at man klarer nettopp dette setter vi utrolig stor pris på internt!

I slutten av januar har både Gress Gruppen og Nordic Choice sine årlige interne messer/samlinger. Her deltar de fleste leverandørene, og de fleste brukerstedene er representert. Som seg hør og bør skal det deles ut ros, og noe alle leverandørene setter høyt her er prisen for "Årets leverandør". Den stemmes frem av sluttbrukerne, etter en rekke forskjellige kriterier som går på alt fra logistikk og ordresetting til sortiment, innovasjon og kompetanse. Og nå i januar mottok Culina prisen som "Årets Leverandør 2016" til både Gress Gruppen og Nordic Choice. Det er med stolthet vi mottar disse prisene, og vi vil gjøre vårt aller beste for alle våre kunder og samarbeidspartnere også i 2017! Tusen takk!