Figgjo Capri fås i en rekke farger, se flere varianter i Culinakatalogen 2017!
Figgjo Capri fås i en rekke farger, se flere varianter i Culinakatalogen 2017!

Friske farger fra Figgjo øker appetitten!

En mindre studie viser at tallerkener med sterke farger gir økt matlyst. Figgjo tar ansvar!

På bakgrunn av funn fra en mindre studie har forskere fra Universitetet i Stavanger og SESAM (Senter for eldremedisin og samhandling) avdekket interessante observasjoner. Tallerkener med fargekombinasjonene rød/gul og grønn/blå bidrar til økt matlyst, i motsetning til servering på hvite tallerkener.

En stor andel av beboerne på sykehjem har demens. Fargerike tallerkener kan være en medvirkende årsak til økt matlyst, mener forskerne fra UIS. Figgjo Capri kan dermed bidra til at det blir spist tilstrekkelig og næringsrik mat.

Vi utvider nå serien Figgjo Capri med en ny fargekombinasjon gul/rød i tillegg til eksisterende grønn/blå. Fargekombinasjonene gir en ekstra verdi til måltidsgleden. Figgjo Capri finnes i hele fem forskjellige fargekombinasjoner.

Figgjo har 5 års kantskadegaranti på tallerkenene. Vi er ISO-sertifisert innenfor kvalitet, miljø og energibruk. Manuell kvalitetskontroll etter hver brenning resulterer i et kvalitetsprodukt utviklet og produsert i Norge.

Figgjo Capri - kan gi økt matlyst

Enkel forskning viser at man kan oppleve økt matlyst ved å ha klare farger på tallerkenen.

Vis